NEAMȚ: Bătrână violată și omorâtă de un tânăr din Neamț

O femeie de 65 de ani a fost ucisă, iar suspectul bănuit că a şi violat-o este un tânăr de 20 de ani, din județul Neamț (comuna Bicaz Chei)

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în comuna Brusturoasa, județul Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima şi soţul său aveau casa într-o zonă izolată, pe un drum forestier. La 200 de metri de ei, mai mulţi tineri lucrau la o exploatare forestieră, printre care şi tânărul din Neamț.

Potrivit realitateadebacau.net, femeia a ieșit să închidă animalele, iar nemțeanul s-a oferit să o ajute. Când au ajuns în grajd, tânărul a ferecat ușa și a luat-o la bătaie pe femeie. Strigătele au fost auzite de soțul ei, orb, în vârstă de 70 de ani, rămas în casă, însă acesta nu a putut face nimic. După ce a snopit-o în bătaie pe femeie, a violat-o și apoi a strâns-o de gât până când aceasta și-a dat ultima suflare.

Un coleg de muncă al tânărului, anunţat despre crimă chiar de către principalul suspect, a găsit trupul fără viaţă al femeii de 65 de ani, în grajdul gospodăriei.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii l-au găsit pe suspect dormind sub un vagon, alături de colegii lui. Tânărul riscă 20 de ani de închisoare.

Mai multe puteți citi aici: realitateadebacau.net

PUBLICITATE