NEAMȚ: Bătrână tâlhărită de o tânără de 28 de ani

La data de 26 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au documentat activitatea infracțională a unei tinere de 28 de ani, din județul Iași, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 4 noiembrie 2020,  o femeie de 83 de ani, din Gâdinți, s-ar fi deplasat cu o tânără de 28 de ani, din județul Iași, pe care o cunoscuse ocazional, la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Roman, pentru a fi găzduite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În timp ce se aflau în incinta imobilului, tânăra ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras 500 de lei dintr-un buzunar.

În momentul în care victima ar fi încercat să apeleze numărul de urgență 112, aceasta i-ar fi luat telefonul din mână și i l-ar fi distrus, ulterior părăsind locul faptei.

Persoana vătămată nu a putut oferi mai multe detalii privind identitatea tinerei, însă în urma activităților investigative desfășurate, persoana bănuită a fost identificată de polițiști.

Ieri, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, tânăra urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE