NEAMȚ: Bătrână de 90 de ani, bătută de propriul fiu

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din Rediu, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. 

La data de 13 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie, de 90 de ani, a fost agresată fizic de fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool bărbatul ar fi lovit-o pe mama sa, cu pumnii, în zona capului și a corpului.

În urma celor întâmplate, femeia a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma administrării probatoriului, la data de 14 februarie, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La aceeași data, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

PUBLICITATE