NEAMȚ: Bătrână de 86 de ani, violată de două ori de un fost pușcăriaș

O bătrână de 86 de ani din județul Neamţ a trăit același coșmar de două ori, în câteva zile. Femeia a fost violată de un vecin.

Bărbatul a făcut pușcărie, pentru omor și a fost eliberat condiționat. Așa că femeia s-a temut să-l denunțe după primul atac. După ce a fost chinuită a două oară l-a reclamat la poliție, iar individul a ajuns în arest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Suspectul are 38 de ani și a luat viață unei femei, în trecut. A ieșit din închisoare, înainte de termen, în 2017.

Acum, a dat buzna în casa bătrânei de 86 de ani, prima dată pe 24 august. Biata de ea n-a avut cum să i se împotrivească. De frică să nu fie ucisă, n-a spus nimani ceea ce pățise.

Al doilea viol s-a petrecut pe 30 august. Individul a chinuit-o pe bătrână noaptea, apoi s-a culcat în casa ei și dimineața a agresat-o din nou.

El a venit în două seri. Într-o seară a venit pe la 11 și într-o seară pe la 12. Se făcuse ziua. Mai, Vasile, zic, uite, se face ziua, școală. S-a încoțosmănat el acolo și m-a chinuit”, a mărturisit victima.

După ce a fost atacată a doua oară, bătrâna a povestit vecinilor întregul coșmar, iar oamenii, revoltați, au sunat la 112. Polițiștii au reușit repede să dea de urma suspectului.

Polițiștii de la Săvineşti au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani din Podoleni bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu”, a declarat Georgiaan Pușcașu, reprezentant IPJ Neamț.

Suspectul a fost arestat preventiv.

VEZI VIDEO AICI

PUBLICITATE
SURSĂstirileprotv.ro