NEAMȚ: Bătălia Moldovei II, pe 27 septembrie la Piatra-Neamț

Pentru a doua oară consecutiv, Sala Polivalentă din Piatra Neamț vă găzdui Bătălia Moldovei, spectacolul sportiv pus în scenă de Dynamite Fighting Show.

Evenimentul este programat programat pe 27 septembrie și îi va avea cap de afiș pe Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urmă cu un an, DFS organiza, la Piatra Neamț, meciul de retragere al lui Cătălin Moroșanu din zona Moldovei, în fața a peste 3.500 de spectatori.

Faptul că am primit atât de multă susținere, a contat mult pentru mine în alegerea orașului pentru a doua ediție din Bătălia Moldovei”, a explicat Cătălin Moroșanu.

Dacă în 2018 a fost propus un format cu meciuri open, practic în care categoria nu conta, de data aceasta, DFS vine cu un nou concept. O confruntare pe echipe, în care căpitani vor fi doi luptători de renume, Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky.

Practic, fiecare dintre ei își va forma câte o echipă. Vor fi cinci meciuri, iar echipa care ajunge prima la trei victorii este declarată învingătoare. Atât Cătălin, cât și Remy, au libertate în a-și alege sportivii pentru o confruntare cât mai puternică”, a explicat managerul Dynamite Fighting Show, Alin Huiu.

Numele sportivilor care reprezintă fiecare echipă vor fi anunțate în cadrul unei conferințe de presă, care va avea loc la mijlocul acestei luni în Piatra Neamț.

PUBLICITATE