NEAMȚ: Bătaie generală în Neamț, între aproximativ 30 de persoane

ATUALIZARE: NEAMȚ: Bătaie generală! 4 femei şi 7 bărbaţi reţinuţi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost scandal în județul Neamț unde aproximativ 30 de persoane s-au luat la bătaie, două victime fiind transportate la spital. Incidentul a avut loc astăzi, 9 februarie, în jurul orei 13:00.

Din primele informații, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 13:00 că pe strada Bistriței din comuna Săvinești are loc un conflict între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS (Serviciul de Acțiuni Speciale) din cadrul IPJ Neamț, care au participat la aplanarea conflictului și implicit la identificarea și conducerea la sediul Poliției a 7 persoane cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, toți din Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între o femeie de 36 de ani și soțul acesteia de 31 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul căruia mai multe persoane (rudele bărbatului și ale femeii) s-ar fi lovit cu diferite obiecte contondente.

Se pare că la scandal au participat în jur de 30 de persoane. În urma loviturilor două persoane au fost transportate la spital.

Momentan se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

ATUALIZARE: NEAMȚ: Bătaie generală! 4 femei şi 7 bărbaţi reţinuţi

PUBLICITATE