NEAMȚ: Bătaia din Bodești, 5 persoane reținute

5 persoane au fost introduse de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, după ce s-ar fi agresat fizic reciproc, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 26 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Bodești a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unui litigiu privind o suprafață de teren, 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, din localitatea Bodești, s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma conflictului, 7 persoane au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii față de 5 dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 27 iunie, cei în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, care a dispus plasarea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE