NEAMȚ: Bărbatul ridicat de mascați pentru că și-a bătut soția va sta 30 de zile după gratii

La data de 3 septembrie, față de bărbatul de 48 de ani, din Grumăzești, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Reamintim că la data de 2 septembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, la data de 2 septembrie, un bărbat de 48 de ani, din Grumăzești, ar fi pătruns în locuința soției sale, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat scandal. Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului și ar fi amenințat-o cu acte de violență, încălcând astfel obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Tîrgu Neamț prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 10 m față de aceasta.

Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă, la fața locului a fost solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au procedat la imobilizarea și conducerea acestuia la sediul poliției.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie și amenințare.

PUBLICITATE