Neamț: Bărbatul găsit mort pe câmp ar fi fost omorât. Criminalul a fost reținut

Se confirmă ipoteza crimei la Bălțătești, acolo unde un bărbat de aproximativ 70 de ani, din localitate, a fost găsit decedat pe un câmp. Joi, 16 august, un bărbat a fost reținut de polițiști pentru crimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Specialiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale IPJ Neamț, sub coordonarea unui procuror criminalist au depistat și identificat la data de 16 august, o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de omor.

Conform purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Neamț, Robert Costan, este vorba despre un bărbat de 48 de ani din Crăcăoani, care la aceeași dată, în urma identificării, a fost reținut și dus în arestul IPJ Neamț, urmând ca astăzi, 17 august, să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că trupul victimei a fost văzut de o persoană în dimineața zilei de luni (13 august), în jurul orei 9:00, pe un câmp din localitatea Bălțătești.

La fața locului s-a deplasat un procuror criminalist împreună cu o echipă de cercetare.

Din primele cercetări a rezultat faptul că este vorba despre un bărbat de aproximativ 70 de ani, din localitate. Acesta  prezenta leziuni în zona corpului.

PUBLICITATE