Neamț: Bărbatul dat dispărut, găsit decedat în apa unui râu

Bărbatul în vârsta de 75 de ani, dat dispărut din data de 6 octombrie, a fost găsit decedat în apa unui râu din localitatea Grumăzești. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, miercuri, 17 octombrie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Crăcăoani au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că tatăl său, dat dispărut de familie, a fost găsit decedat în apa unui râu din localitatea Grumăzești.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul ca aparținând bărbatului dispărut.

La examinarea cadavrului, polițiștii au stabilit că nu prezenta urme de violentă pe suprafața exterioară a corpului – a mai declarat Robert Costan.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că poliţiştii secţiei de Poliţie Crăcăoani au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Grumăzești, cu privire la faptul că soţul său Ciocârlan Constantin, de 75 de ani, la data de 06.10.2018 a plecat de la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 6 octombrie, ora 10:30, Ciocârlan Constantin a plecat la un magazin din satul Grumăzești, pentru a face cumpărături, iar de atunci nu a revenit la domiciliu. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că CIOCÂRLAN CONSTANTIN a mai plecat în repetate rânduri de la domiciliu pentru diferite perioade de timp.

PUBLICITATE