NEAMȚ: Bărbatul care a înjunghiat doi tineri, arestat pentru tentativă de omor

Ieri, 14 septembrie, bărbatul de 33 de ani care a înjunghiat 2 tineri a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În baza Raportului de expertiză medico-legală emis de Serviciul de Medicină Legală Neamț s-a concluzionat faptul că viața tânărului de 24 de ani a fost pusă în primejdie, ca urmare a leziunilor suferite în data de 12 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă de omor.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Reamintim că la data de 12 septembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați  de către un tânăr de 21 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că atât el, cât și un alt tânăr, au fost agresați de către un bărbat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce tânărul de 21 de ani, se afla pe un teren viran din localitate, împreună cu un tânăr de 24 de ani, pe fondul unui conflict spontan cu un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, cei doi au fost loviți în zona abdomenului cu un obiect tăietor-înțepător.

În urma documentării activității infracționale,la data de 13 septembrie polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore bărbatul de 33 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

PUBLICITATE