NEAMȚ: Bărbat zdrobit de tractorul pe care-l conducea. Polițiștii au stabilit că era beat (FOTO-VIDEO)

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit, astăzi, în jurul orei 11.30, în localitatea Răucești, după ce un tractor a căzut într-un pârâu iar șoferul a rămas prins între cabina tractorului și un mal de pământ.

La locul solicitarii s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma cu modul de descarcerare, 1 ambulanta SMURD si un autoturism de serviciu. – a informat ISU Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima a fost scoasă, în stare de conștiență, și a fost predată echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Timișești, conducea un utilaj agricol (motocositoare) pe DC 6, în localitatea Răucești, pe un drum în pantă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic al unui pod pe care l-a rupt, după care s-a răsturnat în albia unui râu.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că utilajul agricol nu este înmatriculat/înregistrat. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

PUBLICITATE