Neamț: Bărbat salvat în timpul inundațiilor, găsit mort la o zi după

Un bărbat din judeţul Neamț, salvat de pompieri în timpul unei viituri, după ce a rămas blocat cu 200 de oi pe o insulă, a murit a doua zi pe o păşune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sfârșitul săptămânii trecute, când județul Neamț era lovit de inundații, ciobanul a rămas captiv, alături de un câine şi aproximativ 200 de oi, pe o insulă din apele râului Ozana, în comuna Timişeşti.

A doua zi, bărbatul a mers din nou cu oile pe un imaş din localitatea Dumbrava. Un bărbat care locuia în apropiere l-ar fi găsit fără suflare şi a sunat la „112”.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 66 de ani din Timişeşti, care s-ar fi aflat cu oile pe o păşune din localitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs decesul. Corpul nu prezenta urme de violenţă. Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, a declarat Georgiana Moşu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE