NEAMȚ: Bărbat reținut după ce și-a luat fratele la bătaie

La data de 30 ianuarie, polițiștiii Secţiei de Poliţie Rurală Tîrgu Neamț au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 28 ianuarie, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, bărbatul în cauză, din Vânători Neamț, folosindu-se de un obiect metalic, ar fi exercitat acte de violență asupra fratelui său, de 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Cel în cauză a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE