NEAMȚ: Bărbat reținut după ce și-a hărțuit fosta iubită

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, violare de domiciliu, ameninţare și hărțuire.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, la data de 14 octombrie, un bărbat de 37 de ani, din Girov, i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă fostei sale concubine, în vârstă de 28 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cursul aceleiaşi zile, cel în cauză ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, deplasându-se la locul de muncă al tinerei și în continuare la imobilul acesteia, unde a fost depistat de poliţişti.

În baza probatoriului administrat, la data de 14 octombrie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, violare de domiciliu, ameninţare și hărțuire.

La data de 15 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE