NEAMȚ: Bărbat luat cu „mascații” după ce și-a luat la pumni soția

Articolul continuă după anunț

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au identificat și reținut un bărbat de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie și amenințare.

La data de 2 septembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, la data de 2 septembrie, un bărbat de 48 de ani, din Grumăzești, ar fi pătruns în locuința soției sale, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat scandal.

Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului și ar fi amenințat-o cu acte de violență, încălcând astfel obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamț prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 10 m față de aceasta.

Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă, la fața locului a fost solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au procedat la imobilizarea și conducerea acestuia la sediul poliției.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie și amenințare.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.