NEAMȚ: Bărbat găsit mort într-un canal din locuința lui. Era decedat de două zile

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit decedat într-un canal pe care îl săpase în locuința lui.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, sâmbătă, 13.07.2019, la ora 22:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în orașul Târgu Neamț, strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, un bărbat se află căzut într-un canal.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.

La fața locului a fost identificat un bărbat decedat de aproximativ 2 zile, căzut într-un canal din locuință. Acesta a fost degajat și predat pentru cercetări echipajului de poliție aflat la fața locului.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de o nepoată a lui, într-o bucătărie. Aceasta a anunțat polițiștii care au găsit cadavrul bărbatului într-un canal de aproximativ 40 de cm adâncime, pe care îl săpase pentru canalizare.

În urma examinării suprafeței exterioare a corpului nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă (fosta moarte suspectă).

PUBLICITATE