Neamț: Bărbat găsit mort în casă după o săptămână. Concubina lui nu a anunțat Poliția de frică

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de polițiști în seara zilei de miercuri, 1 august, la o locuință din localitatea Negrești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, „în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că în locuința unei persoane din localitatea Negrești, se află decedată o persoană. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat un cadavru aparținând unui bărbat de 54 de ani din Negrești.”

Pe surse, cadavrul se afla în locuința mamei concubinei bărbatului. Acesta locuia de aproximativ 2 luni împreună cu concubina lui care ar fi declarat că bărbatul a decedat pe data de 24 iulie, dar i-a fost frică să anunțe poliția.
În urma analizării cadavrului, polițiștii nu au observat urme de violență, fiind într-o stare avansare de putrefacție și nici în cameră nu au fost identificate urme de răvășire.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia se vor stabili cu exactitate condițiile în care a survenit decesul bărbatului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.” – a mai declarat Robert Costan

PUBLICITATE