Neamț: Bărbat dispărut, căutat de Poliție. Dacă aveți informații sunați la „112”

La data de 8 august a.c., poliţiştii secţiei de Poliţie Ion Creangă au fost sesizaţi de către un bărbat de 78 de ani, din Poienari, cu privire la faptul că fiul său Ardeleanu Ioan, de 45 de ani, nu a mai revenit la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 07.08.2018, în jurul orelor 05:30, numitul Ardeleanu Ioan a avut unele probleme de sănătate, fiind transportat la Spitalul Roman în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a părăsit spitalul în jurul orelor 13:00, când şi-a anunţat mama (care era internată în spital) că a fost externat şi că va pleca către domiciliu.

Tatăl său a declarat că şi-a aşteptat fiul la domiciliu până la data de 08.08.2018, orele 20:00, dar acesta nu a mai sosit, motiv pentru care a anunţat poliţia.

În momentul în care numitul Ardeleanu Ioan a fost transportat la spital, era îmbrăcat cu o geacă de blugi de culoare albastră, cămașă de culoare închisă, pantaloni de culoare albastră, fiind încălţat cu pantofi din piele de culoare neagră.

Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Poienari şi pe raza Municipiului Roman, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

PUBLICITATE