NEAMȚ: Bărbat de 71 de ani, prins beat la volan

La data de 2 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat pe DN 15 C, în localitatea Oșlobeni, un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani, din Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la centrul de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Târgu-Neamţ.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE