NEAMȚ: Bărbat cu arsuri pe 25 % din corp după ce i-a explodat anvelopa mașinii în față

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe 25 % din suprafața corporală, după ce anvelopa unei autoutilitare pe care o conducea i-a explodat în față. Incidentul a avut loc aseară în orașul Târgu-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 59 de ani, conducea o autoutilitară pe strada Mărășești din orașul Târgu-Neamț, sesizând anumite defecțiuni la nivelul vehiculului, s-a oprit pentru verificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În momentul în care s-a apropiat de anvelopa din partea dreaptă-față, aceasta a explodat provocându-i leziuni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a preluat bărbatul și l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Orășenesc din Târgu-Neamț cu diagnosticul:  politraumatizat, arsură de gradul II pe aproximativ 25% din suprafaţa corporală, traumatism ocular. Din CPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

PUBLICITATE