NEAMȚ: Bărbat arestat preventiv după ce i-a furat telefonul fostei iubite

La data de 29 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, un bărbat, de 48 de ani, din Vânători-Neamț, s-ar fi apropiat de fosta sa concubină, în timp ce se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamț,  încălcând în acest fel ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamţ, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 50 de metri de aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, cel în cauză i-ar fi luat geanta femeii, de unde i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat de polițiști, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, bunul sustras a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecţie și furt.

La data de 30 septembrie, bărbatul în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsra preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

PUBLICITATE