NEAMȚ: Bani de la Guvern doar pentru primarii PNL. Pentru restul de 52 localități – ZERO lei

Guvernul a aprobat, în ședința de ieri, alocarea a peste 876 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului 2020.

În judeul Neamț, banii au fost alocați doar localităților care au la conducere primari PNL. Niciun leu nu a ajuns la restul de 52 de localități ale județului, unde sunt primari de la PSD, PMP, Pro-România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este cu atât mai jenant, cu cât tocmai liberalii au reclamat mereu că alocările financiare ale guvernului PSD au mers mai mult în localitățile cu primari social-democrați. Iată că ajunși la guvernare, PNL distribuie bugetul (la care contribuie toată populația județului) doar în localitățile unde aceștia au câștigat alegerile locale.

Dacă PSD, când se afla la guvernare, a alocat cele mai multe fonduri propriilor primari dar au mai și scăpat câte o sumă de bani primarilor PNL, vedem că liberalii de astăzi au alocat zero lei pentru restul de 52 primării din județul Neamț.

Răzbunarea liberalilor este cruntă pentru comunele în care aceștia nu au câștigat alegerile.

În urmă cu trei ani, publicația noastră scria despre atacul consilierului județean PNL Florin Hopșa la Ionel Arsene, pe care care îl acuza că împarte rectificarea bugetară pe criterii politice:

”BĂTAIA DE JOC A PSD continuă…!!!
Ieri in ședința Consiliului Județean Neamț, PSD a impărțit sumele defalcate din TVA strict dupa criterii politice. Astfel :
-Primării conduse pe primari PSD(48,73% din populația județului) – 81,06%
-Primării conduse pe primari PNL(46,75% din populația județului) – 14,10%

La postarea mea din data de 14 decembrie 2016 am atașat o poza cu modalitatea corectă de repartizare a sumelor conform legii….IONEL ARSENE (consilier judetean PSD – presedinte PSD NEAMT) a aplicat LEGEA ȘOȘETELOR FLAUȘATE (Legea bătăii de joc față de cetățenii care au votat altceva decât PSD)”.

Asta spunea liberalul Florin Hopșa, în urmă cu trei ani.

Oare ce ar spune acum, când guvernul său a alocat fonduri doar pentru primarii PNL, iar celorlalte localități – zero lei.

PUBLICITATE