NEAMȚ: Băgat în comă după o bătaie pe o terasă

ACTUALIZARE: NEAMȚ: A murit tânărul băgat în comă după o bătaie pe o terasă

Scandal și bătaie, sâmbătă seară, pe o terasă din comuna Rediu. Totul s-a soldat cu transportarea în comă la spital a unui tânăr de 29 de ani şi plasarea sub control judiciar a agresorului, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Din primele date, patru bărbaţi cu vîrste cuprinse între 29 şi 39 de ani, toţi din Rediu, s-au implicat într-o bătaie pe terasa unui bar din localitate, lovindu-se reciproc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma agresiunii, tânărul de 29 de ani a fost transportat în comă la spital, iar celelalte trei persoane implicate, la poliţie pentru anchetă.

După stabilirea circumstanţelor în care s-a produs agresiunea, un bărbat de 39 de ani a fost reţinut fiind acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Ulterior, un procuror de la Parchetul Judeţean a dispus plasarea acestuia sub control judiciar.

Conform unor surse, tânărul a fost îmbrâncit de agresor, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de platforma de beton a terasei.

A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral închis, fiind în comă de gradul III-IV.

“Victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical, predată unui echipaj TIM şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Din UPU victima a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi”, au comunicat reprezentanţii SAJ Neamţ

PUBLICITATE