NEAMȚ: Avertizare imediată: Cod galben de inundații în Neamț (9 august)

Hidrologii Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), au emis astăzi, 9 august, o avertizare imediată Cod galben de inundaţii, valabilă și în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

COD GALBEN

Data: 09.08.2019 ora 11:10 – 09.08.2019 ora 16:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Bârlad – afluenții aferenți sectorului amonte confluență cu râul Crasna, judeţele: Neamț, Vaslui, Iași.

COD GALBEN

Data: 09.08.2019 ora 10:10 – 09.08.2019 ora 16:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Siret – afluenții mici aferenți sectorului aval confluență cu râul Moldova – amonte S.H. Adjudu Vechi, Bârlad – afluenții aferenți sectorului aval confluență cu râul Crasna – amonte S.H. Tecuci, județele: Neamț, Bacău, Vaslui și Galați.

COD GALBEN

Data: 09.08.2019 ora 09:30 – 09.08.2019 ora 14:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Trotuș –  bazin superior si afluenți bazin mijlociu și inferior, județele Harghita, Bacău, Neamț, Covasna și Vrancea.

În funcție de actualizările INHGA, vom reveni…

PUBLICITATE