NEAMȚ: Avertizare imediată: Cod galben de inundații în Neamț (29 mai)

Hidrologii Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), au emis astăzi, 29 mai, o aertizare imediată Cod galben de inundaţii, valabilă în județul Neamț

COD GALBEN

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Data: 29.05.2019 ora 19:40 – 30.05.2019 ora 02:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Moldova – afluenții aferenți sectorului amonte S.H. Tupilați – aval confluență cu râul Mediasca, județele: Iași și Neamț.

Fenomenele se pot produce cu intensitate și probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hidrografic: Neamț.

Data: 29.05.2019 ora 17:40 – 29.05.2019 ora 24:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Tazlău – bazin superior , Tazlăul Sărat, județele: Neamț și Bacău.

Fenomenele se pot produce cu intensitate și probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hidrografic: Pietrosul.

PUBLICITATE