NEAMȚ: Avarii ApaServ! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (3 octombrie)

Pe parcursul zilei vom actualiza articolul în funcție de anunțurile Companiei ApaServ

Pentru remedierea unei avarii provocată de către un terţ la reţeaua de energie electrică care alimentează Staţia de Pompare Cordun, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 03.10.2019, începand cu ora 09:30 până la remediere.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din satul Cordun.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 03.10.2019, între orele 09:00-16:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din localităţile Slobozia şi Chintinici din oraşul Roznov şi comuna Zăneşti.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 03.10.2019, între orele 09:00-13:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamț, str. Biruinței și Progresului.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 03.10.2019, între orele 10:00-16:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din oraşul Târgu Neamţ, str. Ştefan cel Mare (de la Poliţie până la ieşirea din oraş), Fdt. Ceahlău, Eternităţii, Libertăţii, Castanilor, Crizantemei, Daciei, Mihai Viteazul, Gheorghe Lazăr, B.P. Haşdeu, Fdt. Dorobanţi, Gheorghe Asachi.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.