NEAMȚ: Avarii ApaServ! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (20 ianuarie)

Articolul continuă după anunț

Pentru remedierea unei avarii pe rețeaua publică de distribuție, Compania Județeană Apa Serv S.A este nevoită să întrerupă furnizarea serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 20.01.2020, în Comuna Alexandru cel Bun, între orele 12,00 – 16.00.

  • Sunt afectați utilizatorii din satul Bistrița de pe str. Petru Rareş (de la Hotel Oscar până la Peco).

Pentru remedierea unei avarii pe rețeaua publică de distribuție, Compania Județeană Apa Serv S.A este nevoită să întrerupă furnizarea serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 20.01.2020, în Comuna Săvinești, între orele 09,00-15,00.

  • Sunt afectați utilizatorii de pe străzile Uzinei și Colinei.

Compania Județeană Apa Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării apei în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, iar în unele zone se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului, în municipiul Roman, în data de 20.01.2020, între orele 10:00-14:00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.