NEAMȚ: Avansări în grad la pompieri și jandarmi (FOTO)

La sediile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” Piatra Neamț și Inspectoratului de Jandarmi Neamț, astăzi, 01.08.2019, Daniela SOROCEANU, prefectul județului Neamț, a participat la ceremoniile de avansare înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru 110 de cadre militare.

Cu această ocazie au fost avansați la termen, în grad, un număr de 76 de pompieri, (4 ofițeri și 72 subofițeri), iar alți 2 militariau depus jurământul de credință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, au fost avansați în grad 34 de jandarmi, (7 ofițeri și 27 de subofițeri), iar un militar a depus jurământul de credință.

Jurământul de credință, haina militară și avansarea în grad sunt evenimente importante și elemente definitorii din viața și cariera fiecăruia dintre dumneavoastră.
Sunt momente de satisfacție, de bucurie și de recunoaștere a muncii și a efortului depus în slujba cetățenilor din județul Neamț.
Vă felicit pentru dăruirea de care dați dovadă în desfășurarea misiunilor și pentru modul eficient în care interveniți în gestionarea situațiilor limită.
Vă felicit cu ocazia depunerii jurământului militar și a înaintării în grad”, a declarat Daniela SOROCEANU, prefectul județului Neamț.

PUBLICITATE