NEAMȚ: Au început amenzile pentru cei care nu respectă măsurile anti-Covid

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Pe tot parcursul zilei de ieri, 22 octombrie, în municipiul Piatra-Neamț, polițiștii au continuat acțiunile de informare și de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă cu privire la interdicțiile instituite referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00-5.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate aproximativ 600 de persoane și au fost verificate 14 societăți comerciale.

Totodată polițiștii rutieri au verificat și mijloacele de transport în comun, ocazie cu care li s-a recomandat călătorilor să respecte măsurile de protecție individuală.

Totodată au fost aplicate 5 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind carantinarea/izolarea și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 3.000 ron.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă!

Poliţiştii nemțeni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru, și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea răspândirrii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

PUBLICITATE