NEAMȚ: Au furat peste 23.000 de Euro şi 100 grame de aur de la o tânără. 3 bărbați, reținuți

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Mureș, cu suportul de specialitate  al  Biroului de Operațiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și al Serviciului de Operaţiuni Speciale, din cadrul I.P.J Mureș au desfăşurat o acţiune în Mureș, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 35, respectiv 34 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că un alt bărbat de 45 de ani, din Bistrița-Năsăud, care locuiește fără forme legale în localitatea Zănești a sprijinit activitatea infracțională a celorlalți doi bărbați.

La data de 6 septembrie a.c., bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate  a reieșit că în ziua de 7 august a.c., cei doi bărbați au pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame de aur.

Cei doi bărbați din Mureș au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La activitate au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

PUBLICITATE