Neamț: Au ajuns în comă la spital după ce au mâncat ciuperci

Doi nemțeni au ajuns în comă la spital după ce s-au intoxicat cu ciuperci culese din pădure. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani și o femeie de 59 de ani, ambii din localitatea Bradu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că cei doi ar fi mâncat ciuperci culese de ei din pădure. Când s-a făcut solicitatea la „112”, marți, 3 iulie, ei erau conștienți iar starea lor nu era așa gravă.

Ulterior, starea lor s-a decompensat, au ajuns în jurul orei 17:30 la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț în comă și au fost internați pe Secția A.T.I. pentru administrarea tratamentului.

– pacient sex masculin, 66 ani, diagnostic: intoxicaţie cu ciuperci, comă severă, preluat de un echipaj cu asistent medical, predat echipajului TIM, care l-a transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
– pacientă sex feminin, 59 ani, diagnostic: intoxicaţie cu ciuperci, comă severă, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ; – notează comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE