NEAMȚ: Atacat de urs în timp ce-l filma cu telefonul (VIDEO)

Mai multe publicații media centrale au postat imagini în care un bărbat a fost atacat de un urs după ce l-a filmat cu telefonul mobil. Filmarea postată pe Facebook a atras zeci de comentarii critice la adresa „curajosului” inconştient.

Clipul a fost postat și pe pagina de Facebook „Observatorul de urşi” şi are peste 70 de comentarii. În majoritatea cazurilor, internauţii îl critică pe bărbatul care a făcut filmarea apropiindu-se atât de mult de urs, încât animalul l-a perceput ca pe o ameninţare şi l-a atacat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul ar fi avut loc în judeţul Neamţ, susţin administratorii paginii de Facebook. – notează Adevărul

Potrivit B1 TV, doar o minune a făcut ca victima să rămână în viaţă. Bărbatul se afla într- o excursie prin pădurile din Neamţ, iar la un moment dat a dat nas în nas cu moş martin. Turistul s-a apropiat foarte mult de animalul care era în căutare de mâncare. În speranţa unei filmări cât mai reuşite, turistul a uitat de pericol. Iritat de prezenţa bărbatului, ursul a sărit la atac.

Din fericire bărbatul nu s-a ales cu răni grave şi a reuşit să fugă din ghearele animalului sălbatic.

Deşi autorităţile le cer turiştilor să nu se apropie de animalele sălbatice sau să le hrănească, aceştia sfidează regulile.

Mai jos, imaginile video:

nota bene: Deși imaginile video nu par a fi din județul Neamț, am publicat textele din presa centrală.
PUBLICITATE