NEAMȚ: Așa arată autoturismul strivit de TIR aseară (FOTO)

Un utilizator Facebook a postat o fotografie cu autoturismul spulberat de un TIR, aseară, pe raza localității Secuienii Noi.

În urma accidentului, un tânăr de 32 de ani și o tânără de 28 de ani au ajuns la spital. O persoană a fost descarcerată de echipajele ISU Neamț. Cele doua victime au fost preluate de catre echipaje Serviciului de Ambulanță Județean. – spun pompierii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că un accident rutier cu două victime, dintre care una încarcerată, a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:30, pe DN 2 (E 85).

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Roman au intervenit la un accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane, produs la Secuieni.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Suceava, a condus o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe DN 2, cu direcţia de deplasare Roman-Bacău.

În interiorul localităţii Secuienii Noi, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 32 de ani, din Iaşi, care circula din sens opus.

Din impact, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului dar şi a unei tinere de 28 de ani, din Iaşi, care îl însoţea pe acesta.

Ambele persoane au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările continua sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Neamț, în urma accidentului au rezultat 2 victime dintre care una încarcerată în autoturism.

O persoană a fost descarcerată de echipajele ISU Neamț. Cele doua victime au fost preluate de catre echipaje Serviciului de Ambulanță Județean. – spun pompierii

Victima descarcerată prezenta fracturi la membrele inferioare, iar a doua victimă acuza dureri toracice și abdominale.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, timp în care autoritățile au stabilit drept rută ocolitoare DC 85.

În urma evenimentului rutier, circulația a fost deviată pe DC 85, și anume Roman-Bașta-Secuieni. – a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Pentru degajarea carosabilului a fost necesară deplasarea unei macarale de mare tonaj de la Bacău, precum și descărcarea autotrenului (acesta transporta role de hârtie), în vederea tractării în afara părții carosabile.

Mai multe mașini și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță din Iași au rămas blocate după ce au greșit drumul pe care au fost deviate în urma accidentului rutier.

Ambulanța efectuează un transport al unui copil la Techirghiol, nefiind vorba de un caz de urgență medicală.

Conform ISU Neamț, apelul de la ambulanța a fost efectuat în această dimineață, la ora 5:45. Traficul pe DN2 era blocat, circulația fiind deviată, de polițiști, pe un drum alternativ.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de pompieri Roman pentru degajarea ambulanței.

Din primele informații se pare că ar fi greșit drumul și au rămas împotmoliți în nămol pe un drum de exploatație agricolă.

Pompierii nemțeni au intervenit și au deblocat ambulanța, urmând ca aceasta să fie scoasă la E 85 pentru a continua deplasarea la Techirghiol.

În acest moment (8:30) toate autovehiculele sunt degajate din zona unde a rămas blocată ambulanța. Pompierii alături de un utilaj de la Primăria Horia au intervenit și au degajat un autocamion, două autoturisme și ambulanța – a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

foto: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE