Neamț: Arestat după ce s-a apropiat prea mult de soţie

La data de 4 decembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au prezentat un bărbat, de 40 de ani, din Dumbrava Roşie, Judecătoriei Piatra Neamţ, care a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii l-au reintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Conform IPJ Neamț, la data de 3 decembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie cu privire la faptul că soţul acesteia, în vârstă de 40 de ani a încălcat obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 3 decembrie, în jurul orelor 16.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus uşa de acces în locuinţa ce aparţine soţiei sale şi ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că acesta este cercetat în mai multe cauze pentru comiterea unor infracţiuni similare.

De asemenea, la data de 13.11.2018,  bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiuni, ulterior, faţă de acesta, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

PUBLICITATE