Neamț: Arestat după ce a dat foc covorului din fața ușii … soacrei

La data de 24 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au reușit identificarea unui tânăr, de 29 de ani, din Tîrgu-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că la data de 23 august a.c., pe fondul unor neînțelegeri, tânărul s-a deplasat la apartamentul soacrei sale, de 52 de ani, din Tîrgu-Neamț, unde cu o substanță inflamabilă a stropit covorul din fața ușii de acces, după care i-a dat foc. Incendiul izbucnit a fost stins de către femeia de 52 de ani, fără a fi necesară intervenția pompierilor. În urma incendiului a fost afectată și ușa de acces în apartament, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 1200 de lei.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Ieri, față de acesta, Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerat Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Neamţ.

PUBLICITATE