NEAMȚ: Arestat 30 de zile după ce a târât o tânără sub un pod ca să o violeze

Astăzi, 2 iulie, tânărul de 23 de ani, din localitatea Horia, a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii l-au introdus în centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Reamintim că la data de 30 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost victima unei tâlhării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, tânărul de 23 de ani, din localitatea Horia, ar fi acostat o tânără de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Ion Creangă, și i-ar fi propus să îl însoțească într-o zonă din apropiere.

Întrucât aceasta a refuzat, continuându-și deplasarea, tânărul ar fi lovit-o și ar fi tras-o sub un pod din proximitatea râului Siret.

La scurt timp, activitatea infracțională a celui în cauză a fost întreruptă de sosirea unui autoturism în apropiere, moment în care tânărul ar fi smuls din mâna tinerei telefonul mobil, părăsind locul faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și a fost restituit persoanei vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

PUBLICITATE