NEAMȚ: Aproape 80 de posturi vacante în sectorul bugetar la data de 3 noiembrie

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“, cu sediul în Târgu-Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr. 67, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-colegiul-national-stefan-cel-mare-cu-sediul-in-targu-neamt/

Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:

 1. secretar;
 2. paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-si-paznic-colegiul-tehnic-gheorghe-cartianu-din-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală la Cardiologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de șofer II (M), la Biroul de Internări.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-ii-m-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de infirmier (G), la Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Secția Pediatrie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-12/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de inginer IA (S) – specialitatea construcții, la Compartiment Tehnic – Formația de lucru I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inginer-ispitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, 1 (un) post contractual vacant de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Secția Neonatologie și 1 (un) post contractual vacant de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Compartimentul Terapie Intensivă – Secția Neonatologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/medical-debutant-pl-asistent-medical-pl-asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea balneofizioterapie la Secția Reumatologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-21/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, astfel:

 • asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Sterilizare 3 posturi
 • spălătoreasă (G), la Serviciul Administrativ 1 post

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-pl-spalatoreasa-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de registrator medical (M), la Compartiment Evaluare și Statistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/registrator-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-2/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la U.P.U. – S.M.U.R.D. (6 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-20/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de referent de specialitate gradul I – expert achiziții publice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-de-specialitate-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical pr. (PL) – specialitatea obstetrică ginecologie, la Secția Obstetrica – Ginecologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-13/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Compartiment Dermatovenerologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-11/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Cabinet Reumatologie – AIS.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-19/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, de:

 1. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Oncologie,
 2. 1 (un) post de infirmier (G) la Compartiment Nefrologie,
 3. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Medicină Internă,
 4. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Obstetrică Ginecologie,
 5. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Sterilizare,
 6. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Centrul de Sănătate Mintală – Adulți și copii,
 7. 1 (un) post de îngrijitor (G) la A.I.S. – Cabinet Obstetrică Ginecologie,
 8. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Laborator Analize Medicale;
 9. 1 (un) post de muncitor calificat IV (G) – specialitatea bucătar la Serviciul Administrativ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-infirmier-si-muncitor-calificat-iv-bucatar-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de brancardier (G) la U.P.U. – S.M.U.R.D. (5 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/brancardierspitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat I (G) – specialitatea instalator, la Compartiment Tehnic – Formația de luciu I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-i-g-instalator-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de șef serviciu (S) la Serviciul Achiziții, Aprovizionare, Transport.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-s-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical generalist debutant PL – Compartimentul Oncologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-pl-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-5/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de infirmier, 2 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, din care:

 1. 1 post la Compartimentul Dermatovenerologie;
 2. 1 post la Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-2/

Liceul cu Program Sportiv Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

 1. informatician II;
 2. șofer microbuz.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/informatician-ii-si-sofer-microbuz-liceul-cu-program-sportiv-piatra-neamt-judetul-neamt/

Liceul cu Program Sportiv Piatra-Neamț, cu sediul în Piatra-Neamț, str. Dragoș Vodă nr. 15 A, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, astfel:

 • muncitor de întreținere (electrician);
 • muncitor de întreținere (instalator).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-de-intretinere-electrician-si-muncitor-de-intretinere-instalator-liceul-cu-program-sportiv-piatra-neamt/

Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor – fochist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-fochist-colegiul-national-gheorghe-asachi-din-piatra-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de:

 • Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț
  • 1 post coordonator personal de specialitate, grad II:

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/coordonator-personal-de-specialitate-ii-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul IA, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului, Serviciul Planificare și Monitorizare.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

 • Serviciul de protecție a copilului la asistent maternal profesionist
  • 3 posturi asistent social, gradul profesional practicant:
 • Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Dizabilități Piatra-Neamț
  • 1 post asistent social, gradul profesional debutant:

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-practicant-si-asistent-social-debutant-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

 • Complex de Servicii „Elena Doamna” Piatra-Neamț
  • 2 posturi pedagog social, grad profesional principal
 • Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra Neamț – Casa Felix Roznov
  • 1 post pedagog social, grad profesional principal –
 • Complex de Servicii „Romanița” Roman
  • 1 post instructor educator pentru activități de resocializare
  • 1 post pedagog social
 • Complex dc Servicii „Familia Mea”, Roman:
  • 3 posturi pedagog social

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție temporar vacante de consilier juridic, gradul IA – Biroul Juridic Resurse Umane Secretariat și Petiții.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-juridic-ia-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-neamt-3/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

 • D.G.AS.P.C. Neamț – Serviciul de evaluare și asistență psihologică:
  • 1 post inspector de specialitate, gradul profesional IA

  Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț:

  • 1 post psiholog, gradul profesional stagiar

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-si-psiholog-stagiar-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical debutant PL, specialitatea balneofizioterapie, pentru Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-pl-specialitatea-balneofizioterapie-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Direcţia de Asistenţă Socială Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție vacante de:

 1. inspector specialitate debutant la Compartimentul Administrativ;
 2. kinetoterapeut debutant la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice – „Casa Bunicilor”;
 3. psiholog practicant la Centrul de zi pentru copii aflați în situații de risc – „Casa Copiilor”.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-specialitate-debutant-kinetoterapeut-debutant-si-psiholog-practicant-directia-de-asistenta-sociala-roman-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical generalist debutant PL, pentru Compartiment O.R.L.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-pl-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-4/

Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, astfel:

 • 1 post kinetoterapeut debutant;
 • 2 posturi de muncitor calificat, treapta IV – fochist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/kinetoterapeut-debutant-si-muncitor-calificat-iv-fochist-3-posturi-centrul-de-recuperare-si-reabilitare-a-persoanelor-cu-handicap-pastraveni-judetul-neamt/

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 425 organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei contractuale de execuție vacante de paznic, Compartimentul Pază – P.S.I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-administratia-nationala-a-rezervelor-de-stat-si-probleme-speciale-unitatea-teritoriala-425/

Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza“ din Roman, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-2-posturi-scoala-gimnaziala-alexandru-ioan-cuza-din-roman-judetul-neamt/

Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții contractuale vacante, în cadrul instituţiei:

 • inspector de specialitate gradul II (S) din cadrul – Compartimentului Inspecție Siguranța Rutieră al Agențiilor Teritoriale A.R.R. Neamț

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-autoritatea-rutiera-romana-a-r-r/

Primăria Comunei Borca, județul Neamț organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de referent, treapta profesională IA din cadrul Compartimentului Bibliotecă și Cămin cultural.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-m-ia-primaria-comunei-borca-judetul-neamt/

În conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale O.M.S. nr. 284/2007, privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director din spitalele publice, modificat cu art. 1 din O.M.S. nr. 954/2017.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-de-ingrijiri-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Primăria Comunei Horia, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, grad profesional asistent, Compartimentul Impozite și taxe.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-asistent-primaria-comunei-horia-judetul-neamt/

PUBLICITATE
loading...