Neamț: Aproape 400 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză, în weekend

În acest week-end, polițiștii au acționat pentru combaterea excesului de viteză, prima cauză generatoare de accidente rutiere, de la nivelul județului Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În continuarea acțiunilor de săptămâna trecută, polițiștii nemțeni au fost angrenați în acest week-end în misiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptată, ce constituie prima cauză generatoare de accidente rutiere, la nivelul județului Neamț.

Astfel, activitățile au fost desfășurate pe raza întregului județ, iar 393 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză pe un anumit tronson de drum. Totodată, pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise, au fost reținute 48 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Reamintim faptul că, de la începutul anului și până în prezent, principalele trei cauze generatoare de accidente rutiere în județul Neamț sunt viteza excesivă sau neadaptată, abaterile săvârșite de bicicliști/pietoni și neacordarea de prioritatea vehiculelor.

PUBLICITATE