NEAMȚ: Apel umanitar pentru un bărbat din Piatra-Neamț

Dramă într-o familie din Neamț după ce, în urmă cu un an, un bărbat a fost accidentat pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț

Totul a avut loc pe 13 iunie, pe o trecere pentru pietoni din zona Stației de Salvare din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul în vârstă de 42 de ani traversa pe trecerea pentru pietoni când a fost spulberat de un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani. Martorii susțin că șoferul unui autoturism marca Volkswagen care circula pe direcția Bicaz – Bacău, l-a lovit din plin și l-a aruncat la aproximativ 50 de metri.

La aproape 1 an de la accident, bărbatul este tratat în Italia.

Puteți dona în contul:

  • Postepay nr. carta 5333171080213677 (pe numele Bulai Ana).
  • IBAN Euro IT67C3608105138252477052484
  • IBAN Lei RO56BTRLRONCRT0497678101
  • Donații pe Facebook (AICI)

Povestea accidentului și drama prin care a trecut familie o puteți citi mai jos:

Am stat mult sa ma gândesc inainte sa pun acest anunt pe Internet, am lăsat lucru asta ca ultima alternativa ,iar acum neavand alta solutie si fiind disperata, am decis sa fac si acest lucru. 

Aceasta este povestea trista a soțul meu Bulai Petru care in data de 13 iunie 2018 a fost accidentat grav pe o trecere de pietoni din Piatra Neamt . Dupa accident soțul meu a fost dus in coma la spitalul judetean din Piatra Neamt unde medicii nu i-au dat nici o sansa de supravetuire avand in vedere cele doua stopuri cardiorespiratorii pe care le-a avut a doua zi dupa accident.

Dupa zece zile de spitalizare la Piatra Neamt in care starea lui se agrava tot mai mult, am reușit sa obtin transferul la spitalul judetean din Târgul Mures, unde medicii s-au luptat sa il tina in viata . Dupa doua luni o minune a facut ca soțul meu sa iasa din coma dar din pacate a ramas intr-o stare vegetativa. Medicii de la Târgu Mures mi-au spun atunci ca ei au facut tot ce a tinut de ei, si ca Petrisor trebuie sa ajunga la un spital de recuperare neuromotorie.

Dupa ce a fost purtat prin mai multe spitale din Iasi unde nimeni nu a vrut sa-l interneze din cauza unor bacterii pe care le-a luat din terapia intensiva de la Piatra Neamt,am reușit intr-un final sa il duc la Cluj la o clinica privata singura clinica care l-a primit cu bacteriile care le avea. Cu toate ca plateam 100 euro pe zi nici acolo nu au reușit sa-l ingrijeasca cum trebuia, soțul meu ajungand piele si os si plin de escare.

Vazand starea critica in care era si faptul ca nici un spital din Romania nu il putea ajuta, am decis sa-l transfer in Italia pentru ai oferi o sansa la viata . Datorită faptului ca nu avea acte si asigurare de sanatate in Italia, nu a putut fi primit la un spital de stat si am fost nevoita sa-l duc la o clinica privata unde trebuia sa platesc 300 euro la zi. Aveam de ales intre al lasa in Romania sa moara cu zile sau al interna intr-o clinica privata in Italia unde era ingrijit cum trebuie si avea mai multe sanse de recuperare dar unde trebuia sa platesc lunar o suma enorma de care nici macar nu dispuneam. Cu ajutorul rudelor care si-au vandut fiecare câte ceva,sau au facut un imprumut in banca ,am reușit sa platesc timp de patru luni de zile.

Din luna februarie nu am mai avut posibilitatea sa platesc factura lunara, primesc mereu instiintari cu facturile neplatite, sunt disperata, imi este teama ca mi-l vor da acasa . Are permanent nevoie de ingrijire de specialitate,lupta clipa de clipa pentru a iesi din starea in care este ,iar de cateva saptamani a inceput sa faca progrese. Rog oamenii cu suflet bun si care au posibilitatea, sa il ajute pe Petrisor sa isi continue reabilitarea. Este tanar cu multa vointa de a trai si de a se intoarce acasa la baiatul lui de 13 ani care are mare nevoie de el. – este apelul făcut de soția bărbatului.

PUBLICITATE