Neamț: Apel umanitar după accidentul din Dumbrava Roșie. Vezi starea victimelor

Rudele şi prietenii femeii de 48 de ani, una dintre victimele groaznicului accident rutier produs pe 15 decembrie, la ieşirea din Piatra-Neamţ, fac apel pe reţelele de socializare pentru ca doritorii să meargă să doneze sînge la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Rog pe toţi care pot şi vor să doneze sînge la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ pentru D. M. Este rudă cu mine. Vă mulţumesc”, se precizează în apelul postat pe o reţea de socializare. conform monitorulneamt.ro

Surse medicale ne-au declarat că femeia a fost operată, astăzi a fost detubată iar starea este mai bună. Copilul de 2 ani a fost transferat la Iași cu fracturi la membrele inferioare iar celelalte victime sunt în afara oricărui pericol.

Reamintim că un teribil accident rutier în care au fost implicate mai multe maşini şi care s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi a avut loc 15 decembrie 2018, în localitatea Dumbrava Roşie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:20, pe DN 15 (lângă magazinul Dedeman) la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău, pe raza localității Dumbrava Roșie.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul ca un tânăr de 31 ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Piatra-Neamț – Bacău, iar la un moment dat, din motive necunoscute, ar fi pătruns pe contrasens unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, care era însoțit de o femeie de 48 de ani, o tânăra de 29 de ani și o minoră de 2 ani.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 29 ani a fost proiectată într-un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Piatra-Neamț, care circula în aceeași direcție cu acesta, respectiv Bacău – Piatra-Neamț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere de pe bancheta spate a autoturismului condus de tânărul de 29 de ani, cât și a tuturor celor 3 conducători auto. Victimele au fost transportate la spital.

Fetița de 2 ani a fost transportată la Iași cu fractură la membrele inferioare, mama șoferului a fost internată la Chirurgie cu mai multe fracturi și ruptură de splină iar tânăra de 29 de ani, care a suferit mai multe fracturi și traumatism toracic, a decedat.

Șoferii au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative.” – a declarat Robert Costan.

(Mai multe detalii, foto și video despre accident – AICI)

PUBLICITATE