Neamț: Anchetă în cazul bărbatului găsit carbonizat

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (fosta moarte suspectă) în cazul unui bărbat găsit carbonizat în prima zi a anului. Totul a avut loc în jurul orei 7:30, în localitatea Nisiporești, comuna Botești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvântl al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Botești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la locuința unui vecin a izbucnit un incendiu.

Polițiștii au identificat, în spatele locuinței, cadavrul unui bărbat (de 49 de ani) care ardea cu flacără deschisă și pe care oamenii au intervenit să-l stingă. Cadavrul bărbatului era carbonizat în proporţie de 90% din suprafața corpului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. – ne-a declarat Robert Costan.

La fața locului au intervenit și echipajele ISU Neamț care au stins incendiul în urma căruia au mai ars circa 30 mp. din interioriorul locuinței și 10 mp. acoperiș.

Cauza de producere a incendiului a fost jar sau scântei provenite de la o sobă amplasată într-una dintre camerele locuinței.

PUBLICITATE