NEAMȚ: Amenințat cu cuțitul și tâlhărit de un tânăr

Ieri, 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că în ziua precedentă a fost victima unei tâlhării.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetări a reieșit că la data de 18 noiembrie, prin exercitarea de acte de violență și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de 21 de ani, din Pipirig, ar fi amenințat și deposedat un bărbat de 37 de ani, de telefonul mobil și 300 de lei.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE