Neamț: A ajuns la spital după ce a fost mușcat de scrot în timpul unui act sexual

Caz incredibil în Neamț unde un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost muşcat de scrot, cel mai probabil în timpul unui act sexual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc zilele trecute când, bărbatul de 60 de ani, în timpul unui act sexual, a fost mușcat de mai multe ori în zona testiculelor. După două zile, rana i s-a infectat iar bărbatul a decis că e cazul să meargă la spital.

Pacientul a fost adus sâmbătă dimineață, pentru o plagă mușcată de om la nivelul scrotului. Plaga era infectată cu lipsă de substanță, iar bărbatul a rămas internat pe Secția de Chirurgie” – ne-a declarat Maria Tălmăcel, medic coordonator CPU al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. Medicul susține că mușcătura s-a infectat pentru că bărbatul a decis să meargă la spital după două zile de la incident.

Cert este că bărbatul se află în afara oricărui pericol dar va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale şi prezenţe la spital pentru a fi pansat şi ţinut sub observaţie.

Reamintim că un caz tragicomic a avut loc și la începutul acestui an, când un pacient cu vârsta de 59 de ani, D.V. din Piatra-Neamț, s-a prezentat la CPU Roman cu un corp străin (un pix) introdus și blocat în organul genital. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE