NEAMȚ: Agresorul de azi-noapte, căutat pentru tentativă de omor

La data de 3 august 2020, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Tîrgu-Neamț. 

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani, se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamț, care pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o.

În acel moment, în altercația izbucnită, a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răucești, care se afla în zonă.

Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înțepător, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma constatării medico-legale, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul faptei și se sustrage de la cercetări.

În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

PUBLICITATE