Neamț: Actualizare în accidentul cu 3 mașini implicate. Au fost 8 victime

Un accident rutier, cu 8 victime, a avut loc astăzi, 27 iulie, în jurul orei 11:00, pe DN2 (E85), pe raza localității Cordun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că o femeie, de 26 de ani, din București a condus un autoturism pe DJ 201 C și nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt auto care se deplasa pe E85, condus de un bărbat de 42 de ani, din Vrancea.

Autoturismul condus de bărbatul din Vrancea a fost proiectat într-un alt autoturism.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 26 de ani, a unui copil de 1 an, ambii din București și a unei tinere, de 27 de ani, din Tămășeni, pasageri în autoturism. De asemenea, au suferit leziuni conducătorul auto de 42 de ani, o femeie de 42 de ani, din Vrancea precum și un bărbat de 35 de ani, un tânăr de 14 ani și o femeie de 36 de ani, toți din Bacău, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: Facebook / Radar Roman Oficial
video: Roman 24 online
PUBLICITATE