Neamț: Actorul Ion Dichiseanu, invitat special la Piatra-Neamț (FOTO)

Vineri, 23 noiembrie, publicul din Piatra-Neamț s-a putut bucura de prezența maestrului Ion Dichiseanu, invitat special în cadrul evenimentului „Centenarul Filmului Românesc”, realizat de Primăria Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un moment unic și emoționant prilejuit de vizita maestrului Ion Dichiseanu la Piatra-Neamț. Un om cu poveste de viață extraordinară, o adevărată enciclopedie, cu care să tot stai să povesteşti, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Centenarul Filmului Românesc a fost prezent la Piatra-Neamț cu două proiecții de film și două lansări de carte în incinta Cinematografului Dacia.

Astfel, de la ora 12:00 a fost proiecția filmului „Tudor” (regia: Lucian Bratu, 1962), iar de la ora 19:00 proiecția filmului „Titanic vals” (regia: Paul Călinescu, 1964).

La ora 18:00 maestrul Ion Dichiseanu și-a lansat cărțile „Adevărul, mai frumos decât legenda” (Polirom, 2017) și „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel” (Polirom, 2016). Lansarea celor două cărți a  cuprins sesiune de autografe, fotografii și dialog cu publicul.

PUBLICITATE