Neamț: Acident cu victimă. A intervenit descarcerarea (FOTO)

Un accident rutier a avut loc astăzi, 17 noiembrie, în jurul orei 12:30, în municipiul Roman, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Mihai Viteazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații oferite de ISU Neamț, în urma accidentului (zona Gara Roman) a rezultat o victimă. La fața locului se deplasează descarcerarea, EPA cu 7 subofițeri și un echipaj de la SAJ cu medic.

Martorii susțin că ar fi vorba despre un impact între un taxi și un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 67 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, către b-dul Republicii, iar la intersecția cu Mihai Viteazul, a efectuat viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Săbăoani, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, bărbatul de 67 de ani a rămas încarcerat, iar după intervenția unui echipaj de descarcerare a fost preluat și transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

foto: Facebook / Radar Roman Oficial
PUBLICITATE