Neamț: Accidentul mortal de duminică, povestit de un martor

Un liceean a murit la Taşca, după ce motocicleta lui a intrat sub roţile unei maşini. Accidentul a avut loc duminică, 4 noiembrie, la ora 15:40, în localitatea Tașca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică după amiază, tânărul de 17 ani (Alexandru Fiordean – „Fifi”) călătorea alături de doi prieteni, toţi trei cu motocicletele, în Cheile Bicauzului. Adolescentul a pierdut controlul motorului într-o curbă şi a ajuns sub roţile unei maşini.

Conform purtătorului de cuvînt al IPJ Neamț, tânărul de 17 ani, din Mureș, a condus o motocicletă pe DN 12 C, din direcția Bicaz – Lacu Roșu, iar la intrarea în localitatea Tașca, într-o curbă, s-a dezechilibrat şi a căzut. A ajuns pe contrasens, sub un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Șoimului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Unul dintre prietenii a relatat, prin intermediul unei postări pe Facebook, filmul evenimentelor care au dus la cumplitul accident. – notează zi-de-zi.ro

Inainte de momentul incidentului, Daniel s-a dus in fata iar eu am preferat sa stau si sa il astept si pe Fi. Zis si facut. Inainte de curba cu aproximativ 500m un domn cu o masinuta mai mica ne-a facut loc, l-am depasit amandoi si am revenit la ritmul nostru de mers. Aveam undeva la 60-65 km/h in momentul in care o curba la dreapta s-a inchis putin sub mine. Am simtit asta si m-am uitat in oglinda dupa Fi pentru a ma asigura ca si el ia curba. Din pacate am vazut tot ce s-a intamplat. Fi e a prins o pata de motorina/ulei, e s-a speriat si a blocat roata fata. Motocicleta a alunecat pe langa masina, iar Fi direct sub masina. Am franat si m-am intors sa vad ce s-a intamplat.

Continuarea o puteți citi AICI

PUBLICITATE