NEAMȚ: Accidentul grav, din Girov, surprins de camere (VIDEO)

Un utilizator Facebook a postat pe pagina sa un clip video în care a surprins momentul producerii accidentului rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00 în intersecția de la Căciulești (comuna Girov)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În imagini se poate vedea cum autoturismul care se deplasa dinspre Roznov nu respectă semnul „OPRIRE” și este lovit de mașina care se deplasa regulamentar pe direcția Roman – Piatra-Neamț.

Reamintim că din primele cercetări efetuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din Bacău, a condus un autoturism (din direcția Roznov – Girov) pe DJ 156 A, iar la intersecția cu DN 15 D, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie de 47 de ani, din Războieni, cu care a intrat în coliziune.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. La fața locului au fost direcționate și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului dar și a altor 3 persoane cu care se afla în autoturism. De asemenea, atât șoferița cât și un pasager din mașina ei au acuzat leziuni. Potrivit ISU Neamț, una dintre victime era încarcerată. Aceasta a fost extrasă din autoturism în stare de conștiență și predată echipajelor medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

video: Facebook / Ciubotaru Radu
PUBLICITATE